Vaske vinduer

Damprengjøring / Vinduer 

En enkel måte å pusse vinduer på – med skinnende resultat. 

Når er det bra å pusse vinduer? Hva er den beste måten å rengjøre vinduene på? Planlegg  vinduspussen ut fra været. Vår og høst er fine årstider for vinduspuss. Kanskje du allerede har en  damprengjører hjemme? Ofte finnes det tilbehør å kjøpe til damprengjøreren som er beregnet på  vinduspuss. Med utskiftbare deler for ulik bruk får man mange funksjoner i ett verktøy. Kanskje du  også er interessert i en smart måte å rense teppene på? 

Hvordan får jeg ordentlig rene vinduer? 

Det er mange som foretrekker å rengjøre vinduene sine med damp. Damp løser opp og låser inn  smusset på en effektiv måte, og du trenger ingen kjemikalier. Beder resultat, miljøvennlig og enkelt! 

Å tenke på før du sterter – slik gjør du: 

  • Hvilket vær er det? Temperaturen ute påvirker resultatet. Det blir ikke bra om  temperaturforskjellene er for store. Dersom glasset er veldig kaldt, kan det være lurt å vente med  vinduspussen til en varmere dag. 
  • Støvsug først opp støv fra persiennene dine og rundt vinduskarmene. Søk over vinduskarmene med  en våt klut. Hvis du gjør dette etter at du har pusset vinduene så risikerer du å skitne dem til igjen og  det ville jo vært synd! 
  • Når du pusser vinduene innendørs er det lurt å legge håndklær lengst nede ved vinduet slik at  eventuell overskudd av fuktighet og vann ikke renner ned på vinduskarmen og gulvet.  Følg instruksjonene for din enhet for vindusrengjøring og pass på at mikrofiberklutene er helt rene.  Speil, glass og krom blir skinnende rent uten render! 
  • Avslutt med å tørke av hjørnene og vinduskarmen slik at det ikke blir liggende fuktighet der. 

En dampmopp har mange funksjoner som forbedrer husrengjøringen. Smart å kombinere flere  redskap i ett. Hvorfor er det smart med damprengjøring?

Få de beste tilbudene først!
Så gøy at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Det kommer til å lønne seg! Abonner på Tvins nyhetsbrev. Nye unike produkter fra hele verden hver uke.