Hvordan trener man magen hjemme? 

Trene / Hjemme / Magetrening 

Ofte kan det være vanskelig å komme i gang med trening hjemme. I blant  mangler man kunnskapen og iblant motivasjonen. I denne artikkelen får  du tips og ideer som kan være til hjelp når man vil komme i gang. Det  med motivasjon kan være litt vrient iblant. Det er vanskelig å overføre  motivasjon til andre. Motivasjonen er best når den kommer innenfra og  den pleier å komme i hauger og lass etter en stund når man har kommet i  gang, har funnet en god rutine og begynner å se resultater. Da er  motivasjonen magisk! 

Hvordan får jeg en veltrent mage hjemme?  

Akkurat magen pleier å være et område mange vil trene litt ekstra. Det  finnes flere ulike øvelser som man enkelt kan utføre hjemme, helt uten  redskaper eller å måtte gå på treningssenteret. Her er tre effektive øvelser  du kan komme i gang med allerede i dag: 

  1. En av de bedre øvelsene for å trene magen er planken. Man trenger  ikke mange repetisjoner, bare å holde fokus på holdningen. Den setter  styrken din på prøve og på kort tid vil du merke resultater. En enkel  øvelse å starte med 1 minutt om dagen? 
  2. Liggende benløft er en annen god øvelse for magen. Ligg på ryggen  på gulvet/treningsmatten. Legg armene langs sidene. Hold bena  strake og løft dem til de peker rett opp. Deretter senker du dem  kontrollert ned mot matten igjen. De skal ikke dunke i gulvet. Gjenta  5-10 ganger og øk antall repetisjoner i takt med at du blir sterkere.  
  3. En tredje øvelse du kan prøve deg på kalles iblant for Berør helen.  Denne øvelsen trener også de skrå magemusklene. Ligg på gulvet/ treningsmatten med bøyde knær og føttene i hoftebreddes avstand.  Strekk annenhver hånd slik at du berører hver hel og cruncher  sammen høyre og venstre side av magen vekselvis. Jobb kontrollert  og forsøk å kjenne etter om du har kontakt med de skrå 

magemusklene. 

Vil du øke repertoaret av mageøvelser og satse på mer  variasjon ved å bruke treningsredskaper?  

Det kjennes vanligvis enklere å «gå til sin trening» hjemme om man  faktisk har et treningsredskap man henter frem når man trener. Å variere  magetreningen din reduserer også risikoen for slitasje grunnet repetetive  øvelser og at det kan bli kjedelig. Variasjon øker også motivasjonen til å  fortsette med hjemmetreningen. Her finnes seks ulike treningsredskaper  for hjemmebruk.  

Et redskap som fokuserer på hele magen din, med mengder av ulike  øvelser, og som også er enkel å felle sammen, er Wonder Core Smart®. Dette apparatet har en patentert design med justerbar motstand i begge  retningene, og du får effektiv trening både på vei opp og ned i øvelsen!  Meget bra for nybegynnere, da du kan lene deg tilbake og kjenne  motstanden på vei ned og få rett grad av støtte på vei opp.  

Liker du å sitte bekvemt når du trener? Da kan Ab Doer 360° være  redskapet for deg. Apparatet er lett, kompakt og enkelt å montere.  Treningen når alle store muskler rundt hele midjen din ved hjelp av den  spesielle patenterte teknikken. 

Lykke til med magetreningen hjemme!

Få de beste tilbudene først!
Så gøy at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Det kommer til å lønne seg! Abonner på Tvins nyhetsbrev. Nye unike produkter fra hele verden hver uke.