Tren hjemme med smarte

Tren hjemme med smarte treningsapparater, hvordan kommer  man i gang?  

Terskelen for å komme i gang med trening kan være høy i starten. Ofte er det lettere om  man starter i det små, hjemme i eget tempo. Her er litt tips til hvordan du kan komme  gang med hjemmetrening. 

Det er flere fordeler med å trene hjemme. En av de største fordelene er at man sparer  tid. Man trenger ikke å forholde seg til åpningstider på treningssenteret, eller dyre  medlemskap. På treningssenteret kan man fort bli stående å vente på de ulike  apparatene, og vil man på en fellestime kan det være fullt. I disse pandemitider er det  ekstra lurt å trene hjemme!  

Man trenger ikke mye plass  

Den beste treningen er den som blir noe av. Har man ikke ekstra plass hjemme til å  bygge seg et treningsrom, fungerer stuen også fint. Da kan man kanskje se et  favorittprogram på TV og trene samtidig. Man har kommet langt hvis man gjør 5-6 enkle  basisøvelser jevnlig. Plass er ofte en utfordring og da er det genialt å kunne rydde bort  treningsutstyret ved behov. Når man begynner å merke resultater fra treningen, vil  mange investere i litt utstyr slik at man kan varierer hjemmetrening med ulik belastning.  Her finner du 6 enkle og effektive treningsredskaper til din hjemmetrening. 

Finn rett utstyr for deg og hjemmet ditt.  

Trener du jevnlig, så vil du forbedre styrke, balanse og kondisjon. Trener du hjemme så  får du kanskje selskap av noen andre i familien også? Det er morsomt å gjøre noen  øvelser sammen, og man kan motivere hverandre hvis det blir tungt.  

Det er ikke alltid man vil ha en tøff og hard treningsøkt. Noen ganger er en  lavintensitetsøkt, som forbedrer bevegelse og sirkulasjon, akkurat det man trenger. Det  er heldigvis ingen aldersgrense på trening. Alle kan finne en hjemmetrening som  fungerer. Det er smart, tidseffektivt og morsomt! En smidig mekanisk pedaltrener pleier å  være veldig populær. Den er skånsom mot kroppen din samtidig som hjertet får jobbe.  Du forbrenner kalorier og øker blodsirkulasjonen.  

Hvordan skal jeg komme igang? 

Det finnes veldig mye bra treningsinspirasjon på internett. På Youtube kan man finne  gode øvelser for treningsøkten. Start med en kort økt, så kan du øke lengden etterhvert.  Når du finner noe du liker, kan du repetere det 8-10 ganger før du bytter program. Den  beste effekten av treningen får du hvis du veksler mellom hjemmetrening og raske  gåturer, eller løping og sykling. 

Få de beste tilbudene først!
Så gøy at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Det kommer til å lønne seg! Abonner på Tvins nyhetsbrev. Nye unike produkter fra hele verden hver uke.