Rengjør med damp

Rengjør med damp – det er miljøvennlig!hd-mop

Vil du ha det ordentlig rent, så er det rengjøring med damp og dampmopp som gjelder. Tvins H2O HD Mop er selve definisjonen på å ha det rent! Den rengjør, fjerner lukt og desinfiserer boligen din uten noe annet enn rent, varmt vann. Laboratorietester viser at dampmoppen H2O HD Mop bidrar til å fjerne opptil 99,9 % av bakterier, blant annet e-coli, salmonella og stafylokokker. Rengjøring med dampmopp er en naturlig rengjøringsmetode og det perfekte alternativet til tradisjonelle metoder. En dampmopp har mange forskjellig bruksmuligheter.

Rengjør teppene dinetvätta fönster

Sett dampmoppen i teppeglideren, og teppene dine blir som nye igjen. Løft den opp og fortsett rett på flisgulvet! Med et enkelt klikk har du styrken til 1500 W rensende damp lett i hånden. Bruk den til å fjerne vond lukt i vasken eller desinfisere skjærefjølen.

Rengjøringsmidler kan etterlate allergifremkallende rester på de flatene du rengjør, men det unngår du med konsentrert damp. Dette er bra å vite, spesielt når du rengjør mye rundt små barn som liker å stappe ting i munnen. Feilaktig bruk av rengjøringsmidler kan forårsake hudirritasjoner eller ha andre negative helsepåvirkninger. Med en dampmopp kan du kjenne deg trygg.

Lett og fleksibel dampmoppångmopp

HD-dampmoppen er lett og fleksibel, enkel å bruke og har en praktisk varmeindikator. Den har en avtakbar enhet, en ekstra romslig vannbeholder og dessuten et ekstra stort mopphode. Alle mikrofiberkluter vasker du enkelt i vaskemaskinen og bruker om igjen. Dette er også bra for miljøet. Når du er ferdig med rengjøringen, slår du bare sammen dampmoppen og setter den bort.

Kjøp din H20 Mop HD her

Få de beste tilbudene først!
Så gøy at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Det kommer til å lønne seg! Abonner på Tvins nyhetsbrev. Nye unike produkter fra hele verden hver uke.