Orbitrek crosstrainer

Trene / hjemme/ Orbitrek crosstrainer  

Hva er bra med en crosstrainer?  

Leter du etter et treningsapparat som gir effektiv trening som samtidig er skånsomt for  kroppen? Da er trolig et crosstrainer treningsapparatet noe for deg. Alderen din spiller  ingen rolle, for du kan selv bestemme hvor tung trening du vil ha ved å justere  motstanden du vil ha når du trener. 

En crosstrainer kombinerer kondisjonstrening med bevegelsesmotstand. De to  håndtakene som du beveger frem og tilbake, trener i tillegg armer, brystkasse, skuldre  og rygg. Du bestemmer enkelt bevegelsesmotstanden med et hjul slik at du får akkurat  den treningen du ønsker. Crosstraineren Orbitrek Elite er både kompakt og enkel å  oppbevare.  

Tren sikkert og effektivt hjemme  

Trener du med en crosstrainer får du en skånsom elliptisk bevegelse som er snill mot  leddene. Man pleier å si at man får dobbel effekt med en crosstrainer – både kondisjon  og styrke. Med en crosstrainer får du en treningsøkt som utfordrer hele kroppen din.  Kombinasjonen av å bruke pedaler for beina og håndtak for armene, gjør at hele  kroppen inkluderes i treningsøkten. Det er en tidsbesparende og morsom måte å trene  på! Best av alt – man kan trene sikkert og effektivt hjemme.  

Kan jeg variere treningen på en crosstrainer?  

Ja, man kan velge ulike treningsøkter som er tilpasset målene dine. Noen ganger  ønsker man en rolig kondisjonstrening med lav intensitet, mens andre ganger ønsker  man tøff intervalltrening med høy intensitet. Med en crosstrainer kan man få til begge  deler med samme apparat.  

På de fleste crosstrainere kan man enkelt justere motstanden til den typen trening du  ønsker. Orbitrek Elite har et hjul man justerer motstanden med. På den måten kan du  utfordre deg selv og justere opp motstanden i takt med at du blir sterkere. Orbitrek X17  har en helt ny teknikk, et Dual-Crank-system. Det er et innovativt dobbelt sveivsystem  som gir Orbitrek X17 hele 17 ulike bevegelsesmønstre for en svært variert trening. På  samme måte som terrenget i naturen stadig endres, varierer Orbitrek X7  treningsmønsteret uavbrutt. Dette utfordrer både kropp og sinn på nye måter for hver  bevegelse.  

Kom i gang med en crosstrainer og tren hjemme i 10-15 minutter om dagen så vil du  både se og kjenne resultater! 

Trening / hjemme  

Få de beste tilbudene først!
Så gøy at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Det kommer til å lønne seg! Abonner på Tvins nyhetsbrev. Nye unike produkter fra hele verden hver uke.