Betaling og levering

Betalingsmåte – Du kan betale med kredittkort, bla. Visa, Mastercard og American Express. TVINS tilbyr også faktura og delbetaling i samarbeid med TF Bank;

Faktura – Din faktura sendes i midten av måneden. Fakturaadresse må alltid være lik leveringsadresse når du velger å betale med faktura. Det følger følgeseddel med varene dine.


Kundservice
 – TVINS kundeservice er til for deg! Du er alltid velkommen til å sende e-post til help-no@tvins.com dersom du har noen spørsmål eller kommentarer. Vi kontakter innen 48 timer. Du kan også ringe oss på  815 000 95

Forsendelser:
Land og valuta – Følgende land har egne nettsider og her kan du betale i lokal valuta: Danmark, Finland, Norge og Sverige. Vær obs på at det ikke er mulig å sende varer over landegrensene.

Leveringstid – Leveringstiden er vanligvis 5-6 arbeidsdager. Vi sender våre leveranser med DHL. Ordrebekreftelse – Så snart du sender din ordre via nettsiden, kommer du til å se en ordrebekreftelse på skjermen med ditt ordrenummer og samlede ordrebeløp.

Leveringskostnader – eventuelle leveringskostnader for din ordre er oppgitt i kassen og på ordrebekreftelsen.

Moms – Alle TVINS priser inkluderer 25% moms, uansett hvilket land du har valgt. Derfor er prisen du ser, prisen du betaler.

Uavhentede pakker – Dersom du ikke henter ut pakken din fra utleveringsstedet, debiteres en ekspedisjonsavgift på kr 199,–
Bank og kredittkort:

Fra en tid tilbake har de fleste banker krevd at du aktiverer ditt bank- og kredittkort for internetthandel. For deg som handler med bank- eller kredittkort på internett for første gangen: Følg instruksjonene for din bank som vist under – det tar bare 1 minutt.

Swedbank: Klikk her og følg deretter instruksjonene fra dinbank.

Nordea: Klikk her og følg instruksjonene fra din bank.

SEB: Klikk her og søk på «e-handel» i søkefeltetoppe til høyre.

Handelsbanken: Klikk her og velg «Konto, betalinger og kort»i menyen til venstre. Velg deretter «Kort» fulgt av «Tips og råd»fulgt av «Handle på internett» og til slutt «Sikrereinternettkjøp».

Få de beste tilbudene først!
Så gøy at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Det kommer til å lønne seg! Abonner på Tvins nyhetsbrev. Nye unike produkter fra hele verden hver uke.